IZPOSTAVLJAMO

SMERNICE ZA JAVNO NAROČANJE:

 

PREGLED OBJAV NAROČIL
November 2019
PonTorSreČetPetSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
<Oktober  December>
Avtorji

mag. Boštjan J. Turk

pravni strokovnjak, specializiran za področja obligacijskega, dednega, nepremičninskega, gospodarskega in mednarodnega gospodarskega prava.

dr. Andreja Primec

izredna profesorica za področje gospodarskega prava na Univerzi v Mariboru, eno izmed njenih področij znanstvenega in strokovnega ustvarjanja so javna naročila. 

Miriam Ravnikar Šurk

univ. dipl. pravnica, ki se z javnim naročanjem ukvarja že vrsto let. Dela kot svetovalka v postopkih javnega naročanja.

Vsi avtorji

 

 

STROKOVNA ON-LINE KLEPETALNICA

Za naročnike portala www.javnonarocanje.si je storitev on-line klepetalnice BREZPLAČNA. 

V strokovni on-line klepetalnici lahko strokovnjaku zastavite vprašanje, ki se tiče razpisane tematike. Vprašanje lahko zastavite s svojim imenom ali anonimno. V času trajanja strokovne on-line klepetalnice morate biti v portal vpisani z vašim uporabniškim imenom in geslom. Strokovna on-line klepetalnica traja eno uro. 

Če še niste naročnik portala www.javnonarocanje.si je storitev on-line klepetalnice za vas plačljiva.

 

Naslednja strokovna on-line klepetalnica:

Javno naročanje v praksi (2. del)

28.11.2019    10:00 - 10:00

V spletni klepetalnici bo mag. Boštjan J. Turk (direktor Inštituta za civilno in gospodarsko pravo)ponovno odgovarjal na vaše konkretne dileme o javnih naročilih, s katerimi se srečujete v praksi. Vabljeni tako naročniki kot tudi ponudniki k zastavljanju svojih vprašanj.

mag. Boštjan J. Turk je direktor inštituta za civilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane. Po izobrazbi je magister pravnih znanosti in diplomant svetovno znane akademije Saint George International iz Londona iz področja poslovnih ved. Je tudi sodelavec Dublin Business School (DBS) iz Irske. Ima številne študijske in delovne izkušnje iz tujine, saj je bil ekskluzivni zastopnik REUTERS TV iz Londona in član Akademije za politične študije iz New Yorka. Poleg tega je habilitirani učitelj za področje gospodarskega, poslovnega in nepremičinskega prava in predavatelj na številnih dobro obiskanih seminarjih doma in v tujini.

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih